Karanlık Oda
| 1 ay önce | Karanlık Oda kurmak istiyorum , İmdaaattt | Ref. #265901 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
bgulen
berkay gülen |
Arkdaşlar Merhabva kranlık oda kurmak istiyorum ve karanlık odaya dair hiç bi şey biliyorum '' ya hemşerim hastamsıın bu devirde daha neler '' diyen varsa lütfen yazmasın kendilerine cevap vermiyecegim , yahu arkdaş nedir bu oda çapı nedir boyu nedir ne kadarlık bi alan gerekiyor ? ne lazım para pul ortalama ne kadar bütçe gerek ( makul olan en ucuzu tabi .) )ilk etapta baskı yapmayı düşünmüyorum öncelikle banyo işini halletmelyiim diye düşünüyorum bu anlamda çok önemli benim için kendi banyomu kendim yapmalıyım bu biraz tuhaf bi cümle oldu herhalde ama neyse , bu konuda bilgisi fikri olan arkdaşlar bilgilerini aktarrırlasa sevinirim , teşeşkküler Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | Karanlık Oda kurmak istiyorum , İmdaaattt | Ref. #265980 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
fisherking
Tolga Anıl |
Berkay Bey, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | Karanlık Oda kurmak istiyorum , İmdaaattt | Ref. #266438 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
emredr
mehmet emre yılmaz |
once kıtapalrı okuyun heagoec gibi bir adamın akranlık doa kıtabı
var mukemmel herşeye cevbap bulrusun anakradysan mıllı kutuphanede
bu kıtap var. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | Karanlık Oda kurmak istiyorum , İmdaaattt | Ref. #268101 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
Ref. #266438 -"once kıtapalrı okuyun heagoec gibi bir adamın
akranlık doa kıtabı var mukemmel herşeye cevbap bulrusun
anakradysan mıllı kutuphanede bu kıtap var." Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | Karanlık Oda kurmak istiyorum , İmdaaattt | Ref. #268108 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
bgulen
berkay gülen |
Teşekkürler magnum .. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 hafta önce | Karanlık Oda kurmak istiyorum , İmdaaattt | Ref. #271875 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
okavas
ovgu kavas |
İzmirdeysen eğer buluşalım ve karanlık odanı kuralım.Belki inanması
zor olacak ama ben daha geçen hafta bir arkadaşımın evine tam
karanlık odayı 77 ytlye kurdum.Nasıl mı ? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 hafta önce | Karanlık Oda kurmak istiyorum , İmdaaattt | Ref. #271876 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
okavas
ovgu kavas |
Siyah beyaz yada renkli banyo yada baskı teknikleri hakkında da öğrenmek istediğin şeyler varsa sorabilirsin.Bu işler pek okumakla olmuyor bence daha doğrusu tecrübe daha ön planda.imkanın varsa bilen biriyle bir kaç hafta takıl derim. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 3 hafta önce | Karanlık Oda kurmak istiyorum , İmdaaattt | Ref. #271904 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
bgulen
berkay gülen |
hocam istanbuldayım , okumakla olagını bende zannetmiyorum ama temel bilgiyi alma noktasında önemsiyorum sadecce , ama dediğin doğru bilen birileriyle biraz takılmak gerekiyor , mail adresinden seni bol bol rahatsız ederim ilgin için çok teşekkür ederim Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008