Etkinlikler
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263575 | Msj.1 | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
yaban
|
MİNİK BİR KARADENİZ TURU YAPMAYA NE DERSİNİZ BU SEFER? Foruma katılmak için üye olun...
|
|||||
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263581 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
nurtenabla
|
Siz tarihte iyice karar verinde, bizde adımızı öyle yazalım sonra değişir filanda...... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263584 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
yaban
|
yok be nurten abla gecen geziye öğrenci kardeşlerimizin sınavı
olduğu için değiştirdik tarihini :) o bir kere olur . benim hatamdı
. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263591 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
nurtenabla
|
: ) : ) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263691 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
kemaluzmez
Kemal Üzmez |
1-Nurtenabla....Taksim akm....Arh + Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263747 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
Günaydın herkese :):):):) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263755 | Msj.7 | |
|---|---|---|---|
|
yaban
|
günaydın :) Foruma katılmak için üye olun...
|
||
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263758 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
nurten ablama herşey feda olsun hiç önemli değil. Ama sanki bu
komployu sen yapmışsın gibime geliyor:) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263763 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
nurtenabla
|
Volkan günaydın, 1 numara kapıldı, istersen satabilirim, ne dersin.Bende seni seviyorum, hepinizi seviyorum, Ben sizin annenizim...)))))) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263765 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
ozaman nurten abla devri kapandı nurten anne devrine merhaba:):):) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263766 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
nurtenabla
|
Volkan ben bir şarkıdan esinlenmiştim,
hatırladınmı....Nurtenanne.....kulağa güzel geliyor hoşuma
gitti Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263775 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
:):):):):) siz satmayı düşünüyormusunuz. Ve borcumuz ne olacak:) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263780 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
fan
fulya fercan |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263787 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
nurtenabla
|
Volkan gezide, çantalarımı taşısan yeter, birde kurabiyelerimden yemek yok..... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263795 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
volkan1907
Volkan AYDIN |
abla çanta tamamda beni ne olur kurabiyelerden marum bırakma:(:(:( Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #263804 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
ByTilki
|
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #264096 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
kemaluzmez
Kemal Üzmez |
arkadaşlar rakip olarak kemalturizm açıyorum : ) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #264161 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
|
Kemal ben varım valla :) dönüştede yaban"ın minübüsün bagajında dönerim :) he he Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #264164 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
yaban
|
hayttt kaçak yolcumu var burda :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK 13 NİSAN PAZAR KANDIRA AĞVA FOTOĞRAF GEZİSİ | Ref. #264167 | Msj.20 |
|---|---|---|
|
yaban
|
bu arada sevgili serkan nick nin anlamı nedir merak ettim :)):):) Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008