Etkinlikler
| 2 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #255344 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
|
Tekrar Merhaba Sevgili Dostlar; Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #260518 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
balat kariye taraflarını gezdik ama gene kalabalık bir arkadaş gurubu ile gezebiliriz. . .selamlar Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #261306 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
furkipam
pamir tunga |
gezımızde bır degısıklık yok degılmı Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #262161 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
30 Mart 2008 Pazar Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #262219 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
|
Tekrar Merhaba Sevgili Dostlar; Bu mesaj 28.03.2008 16:20 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #263312 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
|
Özel sebeplerden dolayı doğum günü partisine kalamadım. Soğuk
ve Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #263404 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
eregizli
|
Harika bir geziydi.Can, seninle ayrılırken görüşemedik :( ...kızım Dilara adına ve ben herşey için çok teşekkür ederim...sevgili Engin ve Uğur tekrar mutlu yıllar... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #263420 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
|
sevgili Uğur............ yıllardan beri doğumgünü kutlamayan birisi
olarak böyle bir güne vesile oldun.çok güzel hazırlanmış bir PARTİ
oldu.... ayrıca BALAT GEZİSİ de sanırım şimdiye kadar olmayan bir
katılımla gerçekleşti.... öncelikle sana çok teşekkür ediyorum...
Bu fikri ortaya koyan EMİNE ’ ye ve kaç gündür organizasyonun iyi
olması için çaba harcayan YASİR ’e ve ESİN’ ne de çok
teşekkürler.... Bu mesaj 31.03.2008 16:21 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #263429 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
nesheli
Neşe Gören |
Ben de geziden mutlu ayrıldım :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #263438 | Msj.10 | ||||
|---|---|---|---|---|---|---|
|
eregizli
|
Galiba ilk fotolar benden.Berin Hanım, Gamze Hanım tanışmış olmaktan dolayı çok mutlu oldum. Foruma katılmak için üye olun...
|
|||||
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #263478 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
Redsea
Gamze Vural |
Dilara Hanım, bende sizinle ve güzel kızınız ile tanışmaktan memnun oldum bir sonraki gezide karşılaşmak dileğiyle hoşçakalın.... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #263482 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
|
Sevgili Uğur ve Engin kardeş . . balat ve akşamki doğum günü
kutlamasına gelemedim çok çok üzgünüm. dün malum yaban ile gölyaka
taraflarına gittik yaban arabasına atladı geldi sizin yanınıza ama
ben biraz yoldan dolayı rahatsız oldum ve gelemedim .size nice
mutlu ve sağlık sıhhat ve sevdiklerinizle uzun bir ömür diliyorum.
selam ve sevgiler . nice mutlu doğum günlerini birlikte kutlamayı
diliyorum . . .selamlar Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #263525 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
|
Merhaba Sevgili Dostlar; Bu mesaj 31.03.2008 15:35 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #263541 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
|
Tekrar Merhaba Sevgili Dostlar; Bu mesaj 01.04.2008 11:22 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #264192 | Msj.15 |
|---|---|---|
|
beyhude03
|
Balat ve Kariye gezisi ilk katıldığım gezilerden birisiydi. Havanın
soğuk olmasına rağmen gayet sıcak bir ortamdı. Geziye katılan tüm
arkadaşlara teşekkür ederim. Ayrıca bu geziyi organize eden
arkadaşlarıda tebrik ederim. Daha sonraki gezilerde daha da
kaynaşmak dileğiyle Esen kalın... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #264676 | Msj.16 |
|---|---|---|
|
nimfea
Neslihan Yazıcılar |
Sevgili Fotoğraf Dostlarım… Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #264688 | Msj.17 |
|---|---|---|
|
|
sevgili Neslihan ne diyebilirim ki....... duygulandırdın , gözlerimi doldurdun... Bende şahsım adına seni tanımaktan çok mutluyum. gezilerle ilgili yazdıkların çok hoş. şiir içinde ayrıca teşekkürler. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #264697 | Msj.18 |
|---|---|---|
|
|
günlerdir yoğunluktan uğrayıp iki satırda ben yazamadım, şimdi
Engin vesile oldu da uğradım. Herşey çok güzeldi, son derece
keyifli bir geziydi, emeği geçen dostlara teşekkürler, Tanışma
fırsatı bulduğum herkese de samimi ve sıcak arkadaşlıkları için
ayrıca teşekkürler, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | FK-İstanbul: 30 Mart - Balat ve Kariye Gezisi.. | Ref. #265329 | Msj.19 |
|---|---|---|
|
nimfea
Neslihan Yazıcılar |
Benim de beğeninden yüreğim sevgiyle doldu Engin daha nice
yıllar Bu mesaj 05.04.2008 05:33 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008