FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 2 saat önce
Dijital Teknikler
Etkinlikler
Son: 29 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 40 sn. önce
Satılık-Alınık
Son: 1 saat önce
Tüketici Köşesi
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 12 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel

Karanlık Oda

2 ay önce Kodak web sitesinde kısa bir süre için 150 baskı 15USD (20 baskı da yeni üye hediyesi, toplam 170 baskı) Ref. #254376 | Msj.1
kcbilir
Korkut Çağatay Bilir

P880 kullanıyor olmamdan dolayı kayıtlı kullanıcısı olduğum http://www.kodakgallery.com sitesinden az önce gelen mail’e göre vereceğim hediye kuponuyla 150 adet baskıyı 15 dolara yaptırabilirsiniz... Daha önce yaptırdığım baskı için 5 dolar shipping ücreti ödemiştim ve 2 haftada gelmişti. Şu an için ihtiyacım olmadığından hediye kuponum ilk kullananındır arkadaşlar...

"Coupon Code" yazan yere "GETPRINTS" yazarak satın alma işlemini bitirebilirsiniz...

Edit: Son kullanma tarihi 17 Mart

Bu mesaj 11.03.2008 12:41 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

2 ay önce Kodak web sitesinde kısa bir süre için 150 baskı 15USD (20 baskı da yeni üye hediyesi, toplam 170 baskı) Ref. #254883 | Msj.2
babaveoglu
alp dilgen

önce yeni üye olur sonra promosyondan yararlanırsan

20 baskı yeni üyelikte

100 baskı siparişi için 50 baskı bedava

toplam 170 baskı 100 baskı fiyatı olan 15 USD ile halloluyor :))

2 ay önce Kodak web sitesinde kısa bir süre için 150 baskı 15USD (20 baskı da yeni üye hediyesi, toplam 170 baskı) Ref. #254917 | Msj.3
kcbilir
Korkut Çağatay Bilir

Hmm, eski üye olduğumdan bilmiyordum o 20 baskıyı...

Bugüne kadar 2 kere baskı aldım oradan ve adamlar gerçekten "basıyor" yani. Burada yaptırdıklarımla arasında bariz bir kalite farkı var, hem baskı hem de baskı kağıdı konusunda... Nasıl oluyor da bu kadar ucuz olabiliyor, bir onu anlamadım...

2 ay önce Kodak web sitesinde kısa bir süre için 150 baskı 15USD (20 baskı da yeni üye hediyesi, toplam 170 baskı) Ref. #254918 | Msj.4
babaveoglu
alp dilgen

4x6" (10-15) yerine şöle daha büyük boy baskıda promosyon yapsalar mış ne ii olurmuş

2 ay önce Kodak web sitesinde kısa bir süre için 150 baskı 15USD (20 baskı da yeni üye hediyesi, toplam 170 baskı) Ref. #254920 | Msj.5
kcbilir
Korkut Çağatay Bilir

Öyle olsa vermem kuponumu :)

2 ay önce Kodak web sitesinde kısa bir süre için 150 baskı 15USD (20 baskı da yeni üye hediyesi, toplam 170 baskı) Ref. #254923 | Msj.6
babaveoglu
alp dilgen

öyle olsa kupon vermene gerek yok zaten :)))

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.