FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 57 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 18 dk. önce
Etkinlikler
Son: 25 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 2 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 3 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 1 gün önce
Foto-Röportaj
Son: 4 gün önce
OrnitoFoto
Son: 1 hafta önce
Site Hakkında
Son: 1 saat önce
Karanlık Oda
Son: 8 saat önce
Genel
Son: 1 saat önce

Etkinlikler

2 ay önce 95th Southampton International Exhibition of Photography 2008 yarışmasında ödül kazanan arkadaşımız. Ref. #254102 | Msj.1
tuluche

Bu yıl 95. si düzenlenen Southampton International Exhibition ofPhotography 2008 yarışmasında Fotokritik üyelerinden Mustafa GEZERarkadaşımız binlerce fotoğrafı geride bırakarak serbest dijitaldalda FIAP RİBBON (Mansiyon) ödülünü kazanmıştır.Ayrıca buyarışmayı kazanan tek Türk sanatçıdır.

Kazandığı bu büyük başarı için kendisini tebrik ediyorum.Bilindiğigibi kendisi kısa bir süre önce 5.Adana Rotary Kulübü UluslararasıFotoğraf Yarışmasından yine mansiyon ödülü almıştı. Başarılardakiistikrarı içinde ayrıca kutluyorum.

Mustafa GEZER’İN portfolyosuhttp://www.fotokritik.com/kullanici/?id=31224

Yarışmanın linkinide aşağıda görebilirsiniz.

http://www.southamptoncameraclub.co.uk/html/International/Inter%20HTML/sccinter_class_c_digital.html

Foruma katılmak için üye olun...

2 ay önce 95th Southampton International Exhibition of Photography 2008 yarışmasında ödül kazanan arkadaşımız. Ref. #254192 | Msj.2
osy
osman yüzbaşıgil

Kendisini tebrik ederim ..
Her ne kadar yarışmadaki fotograf FK te 5.7 puan alsada , gereken yerde gerektiği gibi başarıyı almıştır ..
Nice başarılar dilerim ..

2 ay önce 95th Southampton International Exhibition of Photography 2008 yarışmasında ödül kazanan arkadaşımız. Ref. #254260 | Msj.3
mustafasoyer
Mustafa SOYER

Mustafa bey i tebrik ederim. başarısının devamını dilerim.
Osman beyin söylediği gibi aynı fotoğrafın fotokritikde gördüğü ilgi malesef az olmuş. demek ki bu yarışmayı yapanlar fotoğrafdan anlamıyor. koskoca Fk da pek değer verilemeyen bir fotoğrafa gitmiş mansiyon ödül vermiş!

------------------------------------------------------------------------------------------------------
söz meclisten içeri ince bir sitemdir.

2 ay önce 95th Southampton International Exhibition of Photography 2008 yarışmasında ödül kazanan arkadaşımız. Ref. #254674 | Msj.4
kobalt
Nurullah SEZER

Tebrikler Mustafa bey, motivasyon için en güzel ilaç:)

Darısı başımıza, selamlar.

1 ay önce 95th Southampton International Exhibition of Photography 2008 yarışmasında ödül kazanan arkadaşımız. Ref. #256972 | Msj.5
zuzucum
Alper Dutkin

mustafa bey’i tebrik ediyorum
gerek dil sıkıntısı gerek tecrubesizlikten dolayı bu tip yarısmalardan haberdar olamıyoruz
bilenler haberdar etse.yada fk mod.ları. sanırım daha fazla calısmaya gerek var!
tekrar tebrikler mustafa bey

1 ay önce 95th Southampton International Exhibition of Photography 2008 yarışmasında ödül kazanan arkadaşımız. Ref. #257548 | Msj.6
gezer947
MUSTAFA GEZER

merhabalar. forumu açan sevgili ahmet hocam ve gerek burda gerekse mesajla kutlayan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.

Öncelikle söylemeliyimki bu yarışmaların maddi getirisi olmayıp götürüsü vardır.amaç sadece fiap patronajlı yarışmalardan ünvan için puan toplamaktır.Ödülde sergilemelerde eşdeğer olup birbirlerine üstünlüğü yoktur ve 1 puandırlar.

bu yarışmalardan haberdar olabilmek için www.fiap.net sitesine bakabilirsiniz.

1 ay önce 95th Southampton International Exhibition of Photography 2008 yarışmasında ödül kazanan arkadaşımız. Ref. #257562 | Msj.7
zuzucum
Alper Dutkin

amacım polemik yaratmak değildi mustafa abi
bir genc ve dil sorunlu kişi olarak herseyi paylasmaktan bahsettim
maddi kazanc yada değil buna da değinmedim
tekrar tebrikler
hoşçakalın

1 ay önce 95th Southampton International Exhibition of Photography 2008 yarışmasında ödül kazanan arkadaşımız. Ref. #257849 | Msj.8
cfk
ferhat kaya

bundan sonra fk’da da hakettiği ilgiyi görür ama neye yararki.
Mustafa bey’e tebrikler.....

3 hafta önce 95th Southampton International Exhibition of Photography 2008 yarışmasında ödül kazanan arkadaşımız. Ref. #268065 | Msj.9
serok
serdar alptekin

KOCAMAN TEBRİKLER MUSTAFA BEY....

DİLEĞİM EN ÇOK İSTEDİĞİNİZ BİR ÖDÜLÜ KAZANIRSINIZ

DARISI NİCE YENİ ÖDÜLLERİNİZE VE DİĞER FK DAKİ DOSTLARINDA BÖYLE ÖDÜLLER ALMASINA...

SEVGİ VE SAYGILAR

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.