FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 2 saat önce
Etkinlikler
Son: 3 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 12 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 38 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 1 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 4 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 2 saat önce

Karanlık Oda

2 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #254076 | Msj.1
ermanmen

İyi günler!! İnternette veya İzmir de siyah-beyaz, dia(özelliklekodak elitchrome olmayan), negatif filmleri uygun fiyata-tarihigeçmemiş güvenle alabileceğim bilgiğiniz bir yer var mı?

Foruma katılmak için üye olun...

2 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #254787 | Msj.2
uzuncan
Burçin M. Dedeoğlu
Moderatör

izmir'de bilmiyorum ama Ankara'da Tripodfoto var,
http://www.tripodfoto.com.tr Ankara'da olduğum halde üşengeçlikten defalarca internet alışverişi kısmını kullandım. Bir sıkıntı yaşamadım. Filmler konusunda güvenebilirsiniz, şimdiye kadar bayat filme hiç rastlamadım...

hatta tüketici koşesinden de araştırabilirsiniz. iyi günler

2 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #255071 | Msj.3
yirmi3

foto ışık
foto balım
hamza rüstem
üçü de konaktan kemeraltına doğru..

2 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #255372 | Msj.4
ermanmen

Uygun ve tarihi geçmemiş film satmıyor hiç biri.. Ve de hiç biri ile iyi anım yok(rüstem hariç, pahalı diye orya 1kere gittim sadece..)

2 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #255429 | Msj.5
yirmi3

uygundan kastınız ucuz sanırım =) valla ucuzluk konusunda bir şey demiyorum ama tarihler konusunda sizin dediğiniz gibi bir sorunla henüz karşılaşmadım ben..

2 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #255933 | Msj.6
ermanmen

nereyi tercih ediyorsunuz ozellikle?

2 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #256004 | Msj.7
yirmi3

kodak t-max hangisinde varsa onu tercih ediyorum genelde =)

2 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #256447 | Msj.8
ermanmen

ben de balım ı tercih ettim tmax3200 için, banyoyu da onlara yaptırma hatamı yazmıstım.. filmi yaktılar

2 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #256555 | Msj.9
bayugly
Osman KARAMEHMET

http://www.pamukticaret.com/haberler.asp?GET=devam&HaberID=7

2 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #256780 | Msj.10
ermanmen

bu film için banyo sorunum var, yaktıkları için bir öncekini balımda almak istemiyorum..

1 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #259624 | Msj.11
volkan87
volkan kaval

foto balım renkli film banyosunu da yapamıyor :)

1 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #259858 | Msj.12
ermanmen

Sizin başınıza ne geldi? anlatırsanız bilgileniriz...

1 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #259881 | Msj.13
volkan87
volkan kaval

renkli film banyolarından sonra filmlerim buruş buruş olmuş hem sadece benim de değil başka arkadaşlarımınki de öyle sonra taradıkları filmlerde hep beyaz noktalar oluyor bu sadece benim makinamda değil başka arkadaşlarımda da öyle oluyor örnek fotoğraf da yükleyebilirim

1 ay önce İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? Ref. #259976 | Msj.14
ermanmen

Demek ki hiç bir şekilde gidilmeyecek balıma.. Kolay gelsin balım

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.