Karanlık Oda
| 2 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #254076 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
ermanmen
|
İyi günler!! İnternette veya İzmir de siyah-beyaz, dia(özelliklekodak elitchrome olmayan), negatif filmleri uygun fiyata-tarihigeçmemiş güvenle alabileceğim bilgiğiniz bir yer var mı? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #254787 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
izmir'de bilmiyorum ama Ankara'da Tripodfoto var, Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #255071 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
yirmi3
|
foto ışık Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #255372 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
ermanmen
|
Uygun ve tarihi geçmemiş film satmıyor hiç biri.. Ve de hiç biri ile iyi anım yok(rüstem hariç, pahalı diye orya 1kere gittim sadece..) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #255429 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
yirmi3
|
uygundan kastınız ucuz sanırım =) valla ucuzluk konusunda bir şey demiyorum ama tarihler konusunda sizin dediğiniz gibi bir sorunla henüz karşılaşmadım ben.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #255933 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
ermanmen
|
nereyi tercih ediyorsunuz ozellikle? Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #256004 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
yirmi3
|
kodak t-max hangisinde varsa onu tercih ediyorum genelde =) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #256447 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
ermanmen
|
ben de balım ı tercih ettim tmax3200 için, banyoyu da onlara yaptırma hatamı yazmıstım.. filmi yaktılar Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #256555 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
|
http://www.pamukticaret.com/haberler.asp?GET=devam&HaberID=7 Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #256780 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
ermanmen
|
bu film için banyo sorunum var, yaktıkları için bir öncekini balımda almak istemiyorum.. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #259624 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
volkan87
volkan kaval |
foto balım renkli film banyosunu da yapamıyor :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #259858 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
ermanmen
|
Sizin başınıza ne geldi? anlatırsanız bilgileniriz... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #259881 | Msj.13 |
|---|---|---|
|
volkan87
volkan kaval |
renkli film banyolarından sonra filmlerim buruş buruş olmuş hem sadece benim de değil başka arkadaşlarımınki de öyle sonra taradıkları filmlerde hep beyaz noktalar oluyor bu sadece benim makinamda değil başka arkadaşlarımda da öyle oluyor örnek fotoğraf da yükleyebilirim Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | İzmir’de veya internette 35mm film alınabilecek yerler?? | Ref. #259976 | Msj.14 |
|---|---|---|
|
ermanmen
|
Demek ki hiç bir şekilde gidilmeyecek balıma.. Kolay gelsin balım Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008