Karanlık Oda
| 2 ay önce | hidrokinon ve sodyum sülfit nerden bulurum | Ref. #251608 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
eal
Murat Bayrak |
siyah beyaz baskılarımın kontrastını arttırabilmek için hidrokinon çözeltisi kullanmayı düşünüyorum ama istanbulda daha yeni yaşamaya başladığım için nerden bulabilirim bilmiyorum sirkecide bulabilirmiyim eğer bildiğiniz bi dükkan varsa yardımcı olabilirmisiniz Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | hidrokinon ve sodyum sülfit nerden bulurum | Ref. #252216 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
icoskun
|
Yanlış hatırlamıyorsam Yeni caminin arkasındaki sokaklardan birinde "Balmumcu Ticaret" frması var. Ordan istediğin miktarda fotoğraf kimyası alabiliyorsun. Kolaygelsin. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | hidrokinon ve sodyum sülfit nerden bulurum | Ref. #252526 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
Mısır çarşısının yan tarafındaki sokaklarda kimyasal maddeler satan
dükkanlarda bulabilirsiniz. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 2 ay önce | hidrokinon ve sodyum sülfit nerden bulurum | Ref. #252632 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
|
Elimde epey vardı ama bir tanıdığıma verdim, istanbul HAS-ERŞEKER TİCARET te bulabilirsiniz, Sirkeci'de.FORTE nin distrubütörü, kimyasal da satıyordu..Hala satıyormu bilmiyorum. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 1 ay önce | hidrokinon ve sodyum sülfit nerden bulurum | Ref. #262906 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
serenay
Seren Ay |
Merhabalar, bu islemi ne zaman ve hangi asamda yapiyorsunuz? Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008