Site Hakkında
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #233983 | Msj.1 |
|---|---|---|
|
|
Merhabalar herkese, sitede birşey dikkatimi çekiyor uzun süreden bu
yana üyeler fotoğraflara eskisi gibi yorum yapmıyor (Sadece kendim
için demiyorum ) yada eleştirmiyor onu bırakın tenezzül edip
fotoğrafa sırf bakmak için bile tıklamıyor genellikle 1,2 ay öncesi
böyle değildi sebep ne olabilir diye düşünüyorum işin içinden
çıkamıyorum. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #233999 | Msj.2 |
|---|---|---|
|
|
Sizi anlıyor ve katılıyorum. Bu mesaj 13.01.2008 20:04 tarihinde değiştirildi. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #234012 | Msj.3 |
|---|---|---|
|
|
Öyle ama insanlar fotoğrafa bakmadıktan sonra yada yorum yapmadıktan sonra buraya fotoğraf eklemenin amacı kalmıyor ki Volkan bey.Kendi bilgisayarımızda tutalım daha iyi :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #234106 | Msj.4 |
|---|---|---|
|
adilfrom
|
aynı mentalitede çok yakın zamanda açtığım topic belki işinize
yarayabilir ; Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #234208 | Msj.5 |
|---|---|---|
|
BOHEM37
murat akgul |
benim son bir kaç fotoğrafa ( çok ehven değiiler ama ) 5-6 kişi bakmış sadece :) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #234209 | Msj.6 |
|---|---|---|
|
BOHEM37
murat akgul |
bence bu fotokritik teki kadrolaşma insanları bezdirdi .. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #234231 | Msj.7 |
|---|---|---|
|
|
sitede online kullanıcı 1000 lerden 200/300 arasına düştü,insanlar artık bırakın yorum yazmayı fotoğrafa bakmıyor bile:)ne ile meşgul bu insanlar merak konusu doğrusu:)siteye yüklenen fotoğraflara bakıyorumda cep telefonuyla çekip gönderenlermi istersiniz,hatıra fotoğraflarından geçilmiyor,dün birisi windows remine photoshopla ekleme çıkarma yapıp göndermiş,gülermisin ağlarmısın:)böyle giderse ssitede yöneticilerle hatıra fotoğrafcıları kalacak uyarayım. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #234406 | Msj.8 |
|---|---|---|
|
TAMBA
|
Sizi içinizden gelenleri döküp rahatladığınız ve fotoğraf sanatı için çırpınışlarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #234592 | Msj.9 |
|---|---|---|
|
Emreszr
|
Son zamanlarda forum içinde sanırım yapıcı olmayan tavırlar içine
girenler,yada gizli oldukları için nasıl olsa görünmüyor diye
sadece baltalama adına yapılan yorumlara yada beğeni mesajlarına -1
vermeyi maharet sanan arkadaşlar var olmaya başladı,dolayısıyla
artık insanlar yorum yazıp hem morallerini bozacak,motivasyonlarını
etkileyecek -1 le karşılaşmak istemiyorlar... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #234601 | Msj.10 |
|---|---|---|
|
mehmetboncuk
mehmet boncuk |
Tolga bey, eleştirilerinized sonuna kadar katılıyorum. Burada insanlar artık eş-dost çalışmalarını oylamaktan veya yorumlamaktan öte şeyler yapmalı. Bir de en çok rahatsız olduğum konu, (Bir kaç yıl gazetede editörlük yaptığımdan dolayı) açıkça dijital müdahale olduğunu gördüğüm çalışmalar sanki doğalmış gibi gösterilerek gerçek emek verenlerin hakkı yeniliyor. Aslında bu sitede sadece doğal çekimler yer almalı. Yoksa buraya fotokritik demek yerine grafikerliği çağrıştıran bir bir isim verilirdi... Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #234645 | Msj.11 |
|---|---|---|
|
zeji
Mehmet Özer |
(BAŞKA BİR BAŞLIKTAN KOPYALIYORUM GÖRÜŞLERİMİ) Foruma katılmak için üye olun... |
|
| 6 ay önce | Fotoğraflara Eskisi Gibi Yorum Yapılmıyor. | Ref. #235030 | Msj.12 |
|---|---|---|
|
|
Benimle aynı fikiri paylaşıyor olmanızdan dolayı müteşekkirim. Foruma katılmak için üye olun... |
|

© 2004-2008