FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 4 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 1 saat önce
Etkinlikler
Son: 31 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 1 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 7 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 22 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 1 saat önce
Site Hakkında
Son: 50 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 3 dk. önce

Etkinlikler

30.05.2007 09:57 tarihinde ’’Özgürlüğe Kanat Çırpış’’ Sergi Davet Ref. #159624 | Msj.1
VolkanAKGUL

Lösemi ve Engelli insanların, fotograflarımdaki kareler ile bir an bile olsun özgür ruh hallerine sapmalarını saglayabilmek için uzun zamandır doğamızda bulunan en güzel yaratıklar olan kuşlar ile çalışıyordum. Ve sonuç olarak Yeditep Üniversitesi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Syn Bedrettin Dalan sponsorlugunda ’’ Özgürlüge Kanat Çırpış ’’ başlıklı sergi açmaya karar verdik.

Açılış Kokteyl 12 Haziran 19.00 - 21.00 arasında, fotografların hastane duvarları ve hasta odalarında olabilmesi için ilk gün Basın, LÖSEV ve Dr’lara, 30 Haziran kadar da halka açık olarak gerçekleşecek, FK Ailesinden fotografçıları da sergimde görmek bana onur verecektir.

Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Bağdat Caddesi Polikliniği
12 - 30 HAZİRAN 2007
Saat 10.00 - 21.00

www.volkanakgul.com

Saygılarımla, Volkan Akgül

Bu mesaj 07.06.2007 23:15 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

Ekler

31.05.2007 18:59 tarihinde ’’Özgürlüğe Kanat Çırpış’’ Sergi Davet Ref. #160219 | Msj.2
yusufmetin
yusuf gültekin

volkan bey tebrik ediyorum.Başarıların daim olsun diyorum.

Selamlar.

31.05.2007 19:16 tarihinde ’’Özgürlüğe Kanat Çırpış’’ Sergi Davet Ref. #160225 | Msj.3
okyanus_galeteiya

selamlar volkancım tebrik ederim gerçekten çok başarılısın ve ayrıca bu başarını dahada arttıracağını katlayacağını düşünüyorum ve inanıyorum herşey gönlünce olsun .......

31.05.2007 19:48 tarihinde ’’Özgürlüğe Kanat Çırpış’’ Sergi Davet Ref. #160234 | Msj.4
saailor

tebrik ederim çok anlamlı bir hareket

31.05.2007 21:15 tarihinde ’’Özgürlüğe Kanat Çırpış’’ Sergi Davet Ref. #160272 | Msj.5
hasans
hasan sevinç

Tebrik ederim canım benim.Çok güzel bu mutlaka gelmeye çalışcam
sevgiler...

01.06.2007 19:39 tarihinde ’’Özgürlüğe Kanat Çırpış’’ Sergi Davet Ref. #160634 | Msj.6
emin_photos
emin özmen

kesinlikle hakkın bu başarı senin Volkan Dostum...Emin ol bununlada kalmayacak senin o fotoğrafların.Keşke gelebilseydim sergine de seninle tanışabilse idik....başarıların daim olsun.......

04.06.2007 10:37 tarihinde ’’Özgürlüğe Kanat Çırpış’’ Sergi Davet Ref. #161319 | Msj.7
yeson
Yeşim Onay

Yürekten kutluyorum seni sevgili Volkan,
bu başarılarının artarak devamını dilerim.
8 haziranda bedenen yanında olamasamda ruhum orada olacak,
hastalarımıza da acil şifalar diliyorum.
Sevgiler....

05.06.2007 09:02 tarihinde ’’Özgürlüğe Kanat Çırpış’’ Sergi Davet Ref. #161593 | Msj.8
capaci

çok sevindim bu habere sevgili volkan.
sergiyi izmirde de görmekten mutlu oluruz.
eline, emeğine sağlık.
sevgiyle...

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.