FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 1 saat önce
Dijital Teknikler
Son: 8 saat önce
Etkinlikler
Son: 14 sn. önce
Donanım-Ekipman
Son: 3 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 5 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 14 saat önce
Foto-Röportaj
Son: 1 ay önce
OrnitoFoto
Son: 1 saat önce
Site Hakkında
Son: 5 dk. önce
Karanlık Oda
Son: 19 saat önce
Genel
Son: 14 dk. önce

Genel

« Önceki 20 12345Sonraki 20 »

21.12.2006 23:28 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107415 | Msj.1
jelya
Ümran Davran

Tuzla RM’ndeki Yavru Kopekler Icin Acil Antibiyotik Ihtiyaci
Degerli Hayvan Dostlari;

Anadolu Yakasinda dort ayri ilcenin ortaklasa kullandigi bu yakadaki en buyuk merkez olan
Tuzla Rehabilitasyon Merkezi’nden acil bir yardim cagrisi aldik. Devamli gonulluleri bizlere
ozellikle bebek kopekleri henuz tedavilerine baslanamadan kaybettiklerini belirttiler. En
yaygin hastaliklar olan genclik, solunum yolu enfeksiyonlari ve uyuz, merkeze getirilen her
yeni kopegi inanilmaz bir hizla olume dogru goturmekte. Buyuk bir ozveri ile calisan gonullu
arkadaslarimizin artik bu caresiz bekleyise tahammulleri kalmamis, bu yuzden de bizden
cok cok acil yardim istiyorlar.

Su anda merkezin en acil ihtiyaclari karma asi, Clamoxyl antibiyotik, kuduz asisi ve steril ameliyat eldiveni.
Bir hayvansever, diger onemli ihtiyac olan uyuz ilaclarindan yeterli miktarda bagisladi.

Bizler de biliyoruz ki bu ihtiyaclari saglamak aslinda YEREL YONETIMLERIN gorevidir. Ancak,
Turkiye’deki burokrasi engelini asmadan, gunlerce-haftalarca yazismalar yapmadan yapilmasi
gereken gorevler yerine getirilmiyor ve ne bizlerin, ne de oradaki dostlarimizin bekleme luksu yok.

Hala kurtulma sansi olan kopeklerin yeni yila girebilmeleri icin gonderecegimizkucucuk yardimlar
bile cok buyuk hayati onem tasiyor. Yilbasi aksaminda, onlari gormezden gelen degerli buyuklerimiz nese
icinde 10’dan geriye dogru sayarlarken Tuzla’daki cogunlugu bebek olan bircok kopek hayatta kalmaya,
nefes almaya calisiyor olacaklar... eger sanslilarsa... En sanslilari 2007’nin ilk dakikalarina hasta girecek.

LUTFEN BUNU ONLARA YASATMAYALIM.

1 kutu Clamoxyl’in KDV dahil fiyati: 17,5YTL. Ve bu bir kutu ile, yaklasik 10-15 kopegin tedavisine baslanacak.
7,5YTL karsiliginda gondereceginiz 1 adet karma asi ile de, henuz hastaligin pencesine dusmemis birini
bu hastaliklardan korumus olacaksiniz.

Yardimin az olmasi bu noktada hicbir onem tasimiyor, 5YTL’lerle simdiye degin hep birlikte bircok hayat kurtardik.
Miktari ne olursa olsun gondereceginiz yardim, oradaki muhtac dostlarimiza "saglik dolu bir yeni yil" hediyesi
olarak geri donecek.

Asagida, bizlerin de bagislanan ilac durumunu takip edebilmemiz icin doldurulmasi gereken bir form var, bu formu
doldurup bagislamak istediginiz ilaclarin tutarini BGD hesabina en gec 28.12.2006 aksamina kadar gondermeniz
gerekiyor. Eger bagislanan ilac miktarlarinda ihtiyaci karsilamaya yonelik adil bir dagilim olmazsa, belirli tutarlar
dahilinde eksik kalan ilaclar tamamlanacak.

http://fd2.formdesk.com/bgd/TRM

Not: Barınak Gönüllüleri Derneği’ nden ulaşan bir maildir yukardaki metin.

Unutmayalım: DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL!

Saygılarımla...

Bu mesaj 02.01.2007 12:09 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

22.12.2006 17:09 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107589 | Msj.2
Kory
Koray ŞENEFE

İş yardıma geldimi hep böyle oluyor,, 17 saat önce açılmış sadece 28 kişi okumuş,
Gün içinde onlarca köpek ,kedi fotoğrafı yüklenir ama iş yardıma gelince kimse
sesini çıkarmaz...

Bir fotoğraf yükleyip biraz daha ilgi çekilmesini sağlıycam , Umarım bu şekilde biraz
daha ilgi çekebilir..

Ümran Hanım sizide duyarlılığınızdan ötürü kutlarım..

22.12.2006 19:41 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107631 | Msj.3
KemalGul
Kemal Gül

Merhaba,

Sevgili Ümran, pek az zaman kalmış, Koray’ın dediği gibi ilgi ve izleme de az...

’’Özellerden de yüklenelim’’ derim.

Bu konuda benim çok etkilendiğim ’’size’’ ve izleme süresi olarak çok kısa bir slayt gösteri var. Konuyla ilgili olduğunu düşünüyorum ve izninle buradan sizlerle paylaşmak istiyorum.

http://files.eliteturk.com/kozmetik.pps

Yüreğini ve aklını açık tutabilenlere selam olsun.

Bu mesaj 22.12.2006 19:44 tarihinde değiştirildi.

22.12.2006 21:42 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107652 | Msj.4
TUANATU
AHMET KARACA

Merhaba sevgili Dostlar,
Ancak okudum ve kendi adima,cam sakizi coban armagani bir miktari yarin bankaya yatirtacagim...Fk bunyesindede,yarin "Dostlara Cagri"adinda bir fotograf yayinlayacagim,sure az ama hicbirsey icin gec degil...
Vucundunda yurek gibi bir organi olan herkesin bu sese kulak verecegini umuyorum,sesi duymuyanlar zaten yasamiyorlar....
Sorumluluk hisseden tum dostlara sevgi ve selamlarimla...

22.12.2006 22:59 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107681 | Msj.5
jelya
Ümran Davran

Kemal sağolasın. İzlediğim ama bir şey yapamadığım bir konuydu. Çok iyi etmişsin eklemekle. Gönlüne sağlık.

Ahmet sen de desteğin için sağol. Ben ancak yarın gece yükleyebiliyorum fotoğraf...

Koray bey çok teşekkürler desteğiniz için...

Bir el iki eli, iki el de yüzü yıkar...

Duyarlı olan herkese teşekkürler...

23.12.2006 11:06 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107746 | Msj.6
TahirOZGUR
Tahir ÖZGÜR

Şimdi farkına vardım...
Herkesi ama herkesi yardıma çağırıyorum...
Fotoğraf çeken insanın ruhu, gönlü güzeldir...
Hepimizin yardım edeceğine inanıyorum...
Ben üzerime düşüni yapıyorum ve burası için de Pazartesi günü hemen yapacağım..
Bu arada bir önerim var..
Güzeal dostumuzun verdiği linkleri biz de yaptığımız yorumların ve yüklediğimiz fotoğrafların altına ekleyelim böylece daha çok kişiye ulaşırız..
Linkleri ben de buraya aktarayım
Dostlar,
Sevelim
Sevdirelim
"YARDIM EDELIM"...
http://fd2.formdesk.com/bgd/TRM
Ilgili Forum,
http://www.fotokritik.com/forum/39368
"LUTFEN BU SESE KULAK VERELIM"...

Bu mesaj 23.12.2006 22:21 tarihinde değiştirildi.

23.12.2006 11:30 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107750 | Msj.7
ases
gülay şentuna

Sevgili Ümran bu dünyanın sadece bize ait olmadığını, oksijende bu dostlarımızında payı olduğunu, yaşam haklarının baki olduğunu ne yazıkki unutuyoruz
Sokaktan okadar çok yaralı hayvan toplayıp Fakültede tedavi ettirdimki sayılarını bile hatırlamıyorum.
Gördüğüm sahnelerin geneli şöyleydi: Yaralı hayvan kaldırım kenarında inliyor yada baygın yatıyor ve insanlar yanından geçip gidiyordu. Bazıları yolunu değiştiriyordu.
İnanılmaz ama böyle
Birgün ofisimin camından bakerken kuaför dükkanının önünde bir köpeğin yattığını gördüm. Uyuduğunu düşündüm. Mesai bittiğinde çıktım ve yine onu yatarken gördüm ve ben kahretsinki yine uyuduğunu düşündüm. Ertesi sabah gördüğümde yine yatıyordu ve kuafördeki görevlilere neyi var dedim. Dün araba çarptı dediklerinde yazıklar olsun size ile başlayan sözlerimin gerisini hatırlamıyorim. Araba çarpmıştı, yaralanmıştı, dükkanlarının önünde 2 gündür yatıyordu, ekmek parasını kazandığı yerin kapısındaki canlıya neyin var demiyorlardı. Köpeği aldım ve arabamla fakülteye götürdüm. Tedavisi uzun sürebilir, bu uğraşa dayanabilirmisiniz, isterseniz uyutalım dediler. Yapabileceğiniz ne varsa yapın dedim. Araba arka bacaklarından vurmuştu ve yürüyemiyordu. Fakültedeki ilaç tedavisinin ardından eve getiriyordum.Çok zor günlerdi çünkü köpek öylesine büyük ve ağırdıki her defasında birilerinden yardım istiyordum arabaya yatırmak için veya eve çıkarmak için.
Evde kendimce fiziksel tedaviye başlamıştım. Ben işten gelene kadar acıkıyordu ama ben kemiği hemen vermiyor salonun öbür ucuna bırakıyordum. Yerinden doğrulmaya çalışıyor yemeğine ulaşmak için tekrar yatıyordu ve ben asla yardım etmiyordum. O iki adım gidiyorsa ben iki adım kemiği yanına yaklaştırıyordum. Anlamıştı karnını doyurmak için kalkması gerektiğini ve inanılmaz gayret gösterdi.
Böyle uzun çabalardan sonra bir gün eve geldiğimde dimdik ayakta gördüm ve yaşama tekrar merhaba dedi.
Onu hayatını daha kolay sürdürebileceğine inandığım şehir merkezinden uzak bir köye götürdüm ve hoşçakal 2 ayaklılardan uzak dur dedim

Doğayı biz insanlar kadar katleden başka bir canlı türü yok.
Doğa verdiklerini geri almaya başladı.
çok geç olmadan biz ne yapıyoruz diyelim

Sevgili Ümran Ahmet beyin önerisinin olumlu sonuç vereceğine inanıyorum, inanmak istiyorum

Benimde tuzum olsun istiyorum ve yarın bütçem elverdiği miktarı
bankaya yatıracağım.

Sevgiyle kal

Bu mesaj 23.12.2006 11:32 tarihinde değiştirildi.

23.12.2006 11:49 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107752 | Msj.8
REIYEL
Lerna Mankeoğlu

Beni de bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, en hassas olduğum konulardan biri olduğu için üzerime düşeni yerine getirdim, yapabileceğim başka bir yardım olursa elimden geleni yaparım. Sevgiler

23.12.2006 14:52 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107784 | Msj.9
derdo
derya doni

Verilen linkte bir problem mi var.."İstenen form artık uygun değil"gibi bir anlam çıkarttım,ulaşamıyorum..

23.12.2006 15:08 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107793 | Msj.10
TUANATU
AHMET KARACA

Yaptigim yorumlarin altina ben link veriyorum,28 araliga kadar sanirim destek sansimiz var bu zaman zarfinda yukleyecegimiz calismalara linkleri vermekte fayda var.Ve site disindaki tum dostlarimiza da bu yardim cagrisini ulastiralim...
Gulay ve Lerna hanim,degerli desteginizi esirgemediginiz icin cok tesekkur ederim.
Sevgili Derya,sanirim bir sorun var bende acamadim.Idarecileri arayip bir soracagim..

23.12.2006 15:16 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107794 | Msj.11
jelya
Ümran Davran

Ahmet'cim ben ulaşmaya çalışıyorum derneğe. Aslında ulaştım da ulaştığım kişi şehir dışındaymış. O dernekle iletişime geçip beni bilgilendirecek birazdan; bekliyorum.

Bilgilendireceğim...

Duyarlı arkadaşlara teşekkürler.

Heh, şimdi ulaştılar bana. Sitede ufak bir sorun varmış. Çözmeye çalışıyorlarmış. En geç bu akşam yeniden kullanıma açılacakmış form yeniden..Bilgilerinize...

23.12.2006 15:19 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107795 | Msj.12
derdo
derya doni

Teşekkürler.. :)

23.12.2006 19:38 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107857 | Msj.13
ArnettA
Mustafa SAKIZCI

ümran Hanım çok teşekkürler...Güzel bir yardım faaliyeti, yardım edenlere ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.Hep birlikte daha güzel bir dünya için...

23.12.2006 21:30 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107888 | Msj.14
LegaL
kenan saracoglu

yardimin nasil yapilacagina iliskin bilgi nereden edinilir?
Duyarli insanlari tanidigima cok memnunum

selam ve sevgiler
LegaL

23.12.2006 21:34 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107890 | Msj.15
Kory
Koray ŞENEFE

Şimdi keyfim yerine geldi ,ilgi gerçekten memnun edici

Bütün duyarlı, Fotoğrafçı ve Hayvan seven Dostlara gönülden teşekkür ederim :)

Ümran hanım ne güzel ifade etmişsiniz,, "Bir el iki eli, iki el de yüzü yıkar... "" diye

Aynen eklemek istiyorum " bir ,sıfırdan büyüktür " diye

23.12.2006 22:07 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107902 | Msj.16
jelya
Ümran Davran

Sevgili Gülay yazdıklarınızı okurken öyle çok duygulandım ki...

İlgilenen, duyarlı davranan tüm dostlar; kocaman sağolun.

http://www.barinak.gen.tr/

Form sayfası hala onarılmamış sanırım ama yukardaki adreste iletişim bilgileri var. En azından form sayfasının aktif olup olmadığını izleyebiliriz.

Başlığı açtıktan sonra ilginin olmaması biraz bursa da beni sonradan sevgili Koray ve Ahmet arkadaşımız epeyce duyurdular sağolsunlar.

Benim de nihayet 72 saatim dolmuş. Bir fotoğraf da benden bu kuyruklu dostlarımıza:)

Sevgiyle...

23.12.2006 22:19 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107906 | Msj.17
TahirOZGUR
Tahir ÖZGÜR

Küçük Dostlarımız şu an da gönül dostlarını hissediyordur eminim..
Çünkü bizim ufaklıklar bu akşam çok ama çok keyifliler...

23.12.2006 22:34 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107910 | Msj.18
ayakizleri
özden uzunhasan can

elimizden geleni yapalım cidden... teşekkürler ümran hanım...

23.12.2006 23:06 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107929 | Msj.19
ayakizleri
özden uzunhasan can

http://www.tuzlaninkopekleri.com/acil_ihtiyac.htm ihtiyaç listesi

http://www.tuzlaninkopekleri.com/iletisim.htm yardım için

bu linklerden ulaşılabilir sanıyorum...

Bu mesaj 23.12.2006 23:14 tarihinde değiştirildi.

24.12.2006 01:13 tarihinde DÜNYA YALNIZ BİZİM DEĞİL! Ref. #107959 | Msj.20
tuanam
Nilay Akbulut

Merhabalar;
Çorbada bir fiske tuzumuz olursa; ne mutlu derim.. Konuyu açıp, katılan tüm arkadaşlara, gönülden tebriklerimi sunuyorum.. Sağlıkla kalınız; engin selamlarımla..

http://www.fotokritik.com/357084

Bu mesaj 24.12.2006 11:00 tarihinde değiştirildi.

« Önceki 20 12345Sonraki 20 »

FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.