FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 55 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 17 dk. önce
Etkinlikler
Son: 23 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 1 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 2 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 1 gün önce
Foto-Röportaj
Son: 4 gün önce
OrnitoFoto
Son: 1 hafta önce
Site Hakkında
Son: 1 saat önce
Karanlık Oda
Son: 8 saat önce
Genel
Son: 1 saat önce

Etkinlikler

08.12.2006 06:56 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #103985 | Msj.1
Mert
Moderatör

Tüm Fotokritik üyelerine merhaba...

Belki biliyorsunuzdur TEMA vakfının 10 Milyar meşe ağacı dikme kampanyasından bahsetmek istiyorum.

http://www.smsmese.org/index.asp?id=119077

Yapmanız gereken çok basit, öncelikle yukarıda linkini verdiğim adrese girip soldaki "DESTEK" kısmında "bağlantıya tıklayın…Gelen sayfada çıkacak olan formu dolduruyorsunuz.

Bu formu doldurduğunuzda cep telefonunuza sponsor firmaların göndereceği 20 kısa mesajı kabul etmiş oluyorsunuz. Böylece projeye katılan yani bu 20 mesajı kabul eden her kişi için 9 meşe ağacı dikiliyor.Mesajlar size ücretsiz gönderiliyor ve siz sadece gelen bu mesajları okuyabilir veya okumadan silebilirsiniz. Sadece sponsor firmalar tarafından karşılanmdığı için sizin ödemeniz gereken hiç bir bedel yoktur.
Projenin hayata geçmesi için 5 milyon ki?inin destek olması gerekiyor...

Sizin bu formu doldurmanızı ve daha fazla kişiye ulaştırmanızı umuyorum.

Yanan ve bilinçli yakılan ormanlarımız için hepinizden destek olmanızı diliyorum.

Not: Bu kampanyanın formu dolduran katılımcılara mali hiçbir külfeti yoktur…Tek yapmanız gereken size gelen SMS leri ister okumak isterseniz okumadan silmek…20 mesaj için 9 meşe ağacı diktirmiş oluyorsunuz.

Bu yazı sitemizin üyelerinden sayın : Nuray Gönülalan tarafından hazırlanmıştır.Geçen seferki başlık ne yazıkki ilgi görmedi,unutuldu gitti.Duyarlılığından asla şüphe etmediğim Fotokritik kullanıcılarına bu konuda güveniyorum.O yüzden bu başlığı kendisinin izni ile tekrar açtık. (nurgonul : http://www.fotokritik.com/kullanici/?id=25446 ) Kendisine bu duyarlılığından ötürü teşekkür ederim.
Tema vakfı biliyorsunuz Türkiyenin en büyük dertlerinden birisi olan erozyon ile de mücadele ediyor(http://www.tema.org.tr/)
Ülkemize yarar sağlayacağına emin olduğum bu proje için 5 dk ayırmanız yeter de artar bile.

Bu mesaj 08.12.2006 06:57 tarihinde değiştirildi.

Foruma katılmak için üye olun...

08.12.2006 08:28 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #103993 | Msj.2
kobalt
Nurullah SEZER

Günaydın,,

Yurdunu seven ve bu topraklar için birşeyler yapabilme uğruna ömrünü adamış insanlara küçücük bir destek yapacağımız şey,kimse gidip kendisi dikmeyecek bu kadarını esigemememiz gerek,teşekkürler Mert,haydi arkadaşlar bunları yapmazsak 10 yıl sonra bol bol tek ağaç çekeriz.Selamlarımla

08.12.2006 09:24 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104008 | Msj.3
cosmos
Hakan Küçükefe

Doldurdum formu ve buradaki yazıyı tanıdıklarıma yolladım :-)

08.12.2006 10:13 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104035 | Msj.4
Laika
Beyza Çarkacı

Uzun seneler önce Marmaris ve çevresindeki orman yandığında oradaydım. Alevler çevremizi sardı. Deniz yolu ile yazlığımızdan kaçmak zorunda kaldık. Civardaki köylülere onları da götürmeyi önerdik ama " burası bizim evimiz kalıp evlerimizi ve hayvanlarımızı korumalıyız. Siz yaz bitince gideceksiniz ama bizim buradan başka yerimiz yok" dediler.

Bizden bir ekip kalıp elinden geldiğince yardım etti söndürme çalışmalarına. İnsanlarda can kaybı olmadı ama ormandaki hayvanlar ve dönümlerce çam ormanı yandı gitti.
Döndüğümüzde kadın-erkek hepimiz ağladık.

Bir daha ağlamamak için bu gibi kampanyalara sahip çıkmamız gerekiyor. Formu doldurdum ve tanıdıklarıma gönderdim.

Duyarlılık gösteren ve bu konuda bizi bilgilendiren herkese teşekkürler...
Saygı ve sevgilerimle....

08.12.2006 10:58 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104050 | Msj.5
Teknoral
Metin Kımıldar

Bu güzel organizasyonu duyurduğunuz için size ve Nuray Hanım’a çok teşekkürler..
En kısa zamanda çok daha fazla kişinin katılması dileklerimle..
Sevgiler.

08.12.2006 11:12 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104055 | Msj.6
hONoUR16
Onur Battal

Sahibi oldugum tüm operatörlere ait telefon hattımla kampanyaya katıldım... herkes mutlaka katılmalı... Konuyu bizlere duyuran arkadaşlara çok teşekkür ediyorum....

08.12.2006 12:51 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104091 | Msj.7
trigger
Cenk Tamay

Bir koru şimdiden sayemde oluştu. Ne mutlu.

Sevgiler ve Teşekkürler.

08.12.2006 19:09 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104157 | Msj.8
eirene
Derya Dikyol

Böyle önemli bir konuda duyarlılık gösterip haberdar olmamızı sağladığınız için çok teşekkürler..

08.12.2006 21:11 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104183 | Msj.9
nurgonul
Nuray GONULALAN

Herkese merhaba...

Ufff süper olmuş...Daha önce açtığım forum başlığında okunma ve katılma sayısı oldukça az olmuştu...Çok üzülmüştüm...Eminim ki görmüş olsaydınız şu anda olduğu gibi duyarlılığınızı gösterip hemen katılırdınız...

Mert Bey’ e çok çok teşekkür ediyorum başlığı ana sayfaya taşıdığı ve destek olacakların sayısının artmasına vesile olduğu için...

Bir çok platformda bunu yaygınlaştırmaya çalışıyorum...Geleceğimiz için, Türkiye için, doğa için yapılacaklarda yalnız olunmadığını görmek çok güzel...

Hepinize gösterdiğiniz ilgi ve duyarlılık adına çok çok teşekkür ederim...

08.12.2006 21:11 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104184 | Msj.10
capaci

9’u sağladım. şimdi 10 kişiye daha aktarsam 90, 50 kişiye aktarsam 450 yapar ki hiç fena değil :)
çok teşekkürler.

08.12.2006 21:37 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104191 | Msj.11
Mert
Moderatör

Ben de ailecek katıldım 5 de benden :) Çok güvendiğim arkadaşlarımı da ekliyeceğim mail atıp :)
Herkezin eline sağlık.Bu vakiti ayırıp küçükte olsa bir ’fark yaratmak’ çok güzel.

08.12.2006 23:24 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104224 | Msj.12
YaseminTuran
Yasemin Turan

Merhabalar,
Kendim ve eşim adına formu doldurdum. Önayak olduğunuz için teşekkürler.. Yapılabilecek başka şeyler de var.. Örneğin yılbaşının yaklaştığı bu günlerde, herkes birkaç günlük eğlence için çam fidanlarını katlederken, çekül vakfı’nın aşağıdaki telefonlarını arayıp, sevdiklerinizin adresini vererek çok ucuz bir fiyata onlar adına 7 fidan diktirebilirsiniz. Birkaç gün içinde sevdiğiniz insana sizin tarafınızdan onun adına 7 fidan dikildiğine dair çok şık bir kart gönderilir. İçine isterseniz özel bir not da koydurabilirsiniz... Yılbaşı hediyesi bulamayanlara hatırlatmak istedim. Selamlar.. Yasemin.
Tel: 0212 249 64 64 - 0212 251 54 44
www.cekulvakfı@org.tr

09.12.2006 21:48 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104368 | Msj.13
eTo
Ertuğrul YALÇIN

ya ben gorur gormez kaydoldum ama buraya yazmayi unutmusum...
duyurdugunuz icin cok tesekkurler...

10.12.2006 02:13 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104414 | Msj.14
Mert
Moderatör

Sevgili eTo sağol :) Senin gibi düşünen çok kişi olduğunu biliyorum.

10.12.2006 10:38 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104435 | Msj.15
alpertecer

Ağaçlar için sınırlı sayıda reklama katlanmak lazım. Keşke tüm reklam kampanyaları ülke ve insanlarına böyle olumlu katkılar sağlayarak yapılsa!

Hem kişisel katılım, hem de yakın çevreye duyurmak da fayda var bence.

Bu mesaj 10.12.2006 10:46 tarihinde değiştirildi.

10.12.2006 14:00 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104464 | Msj.16
eirene
Derya Dikyol

yalnız ne bana ne de ailem ve arkadaşlarım adına form doldurduğum halde sms gelmiş değil. bir sorun mu var acaba bilgisi olan var mı? şimdiden teşekkürler...

10.12.2006 14:36 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104473 | Msj.17
musician
ŞEYDA KARABULUT

Ben de bu kampanyaya katildim.Bir cok dostumu da dahil ederek tabi.

Bu konuda en azindan cocuklarimizin oynayabilecegi agaclik alanlar bol bol olsun dimi ama??

Hem onlarin hem bizim nefes alma yerlerimiz daha da bol olsun yasadigimizin yerlerin guzelligine guzellik katilsin dimi ama??

En basta sagligimiz icin, kendimiz icin ,ailemiz ,eslerimiz ,dostlarimiz icin ,cocuklarimiz icin ,evimizde yasattigimiz hayvanlarimiz icin ,onlarin da agaclik alanlarda daha guzel bir yasam dewam ettirmesi icin,en sevidigimiz insanlar icin hatta sevmedigimiz insanlar icin bile kaliteli ve saglikli yasam gereklii dimi ama??

Aman cok konustum yahuuu...

Herkesin daha da duyarli olmasi icin daha da uzun bir zincir icin bu linki ve yaziyi butun dostlarima gonderdim.Onlarinda en az benim kadar duyarli olmasini bekliyorum.Ayrica sizin de...

Herkese SAYGİLAR....

10.12.2006 14:59 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104480 | Msj.18
nurgonul
Nuray GONULALAN

Merhaba...
Yapılan protokole göre mesaj sayısının 100 milyon olması gerekiyor...Yani katılımcı sayısı ile doğru orantılı bu rakam...Bu da sponsor firmaların şart koştukları rakama henüz ulaşılamadığı anlamını taşıyor...Bu rakama ulaşıldığında telefonunuza mesajlar gelecek...Yeterli sayıya ulaşılınca, sponsorlar reklamlarını gönderecekler sms olarak...Meşelerde o zaman yeşerecek...Herkese çok teşekkürler ve selamlar..

10.12.2006 18:33 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104499 | Msj.19
kobalt
Nurullah SEZER

Merhaba Nuray Hanım,,

Yani 5 milyon kişimi kayıt yaptıracak 100 milyon mesaj için?

Edit,,
Tekrar okudum öyleymiş,,çok afaki bir rakam bu,zaten aktif kullanıcı(cep telde)ancak 10 milyondur,bunun 5 milyonu internetten anlamaz,kalan 5 milyonun 3 milyonu chat ve mp3 sitelerinden ayrılmaz,,,,çok zor bu iş,başka ne yapabiliriz,düşünmek gerek.

Bu mesaj 10.12.2006 18:36 tarihinde değiştirildi.

10.12.2006 18:44 tarihinde Türkiye’ye DESTEK olun! Ref. #104502 | Msj.20
capaci

ne zamandır bu kampanya bilmiyorum ama 22 kasım itibariyle 2.5 milyon mesajda henüz. henüz hedefin 1/40’ı.
bu haliyle çok zor görünüyor 100 milyon, yeni sayıyı açıkladıklarında ne kadar yaklaşıldığını göreceğiz.

« Önceki 20 12345Sonraki 20 »

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.