FotoKritik

Amatör ve profesyonel fotoğraf tutkunlarının paylaşma alanı
Forum Kategorileri
Çekim Teknikleri
Son: 44 dk. önce
Dijital Teknikler
Son: 1 saat önce
Etkinlikler
Son: 3 dk. önce
Donanım-Ekipman
Son: 5 dk. önce
Satılık-Alınık
Son: 2 dk. önce
Tüketici Köşesi
Son: 51 dk. önce
Foto-Röportaj
Son: 1 hafta önce
OrnitoFoto
Son: 2 hafta önce
Site Hakkında
Son: 3 saat önce
Karanlık Oda
Son: 1 gün önce
Genel
Son: 1 saat önce

Tüketici Köşesi

01.09.2006 15:02 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #85662 | Msj.1
cosmos
Hakan Küçükefe

Daha önceki forumların birine, artık bizbize olmayacağız diye bir mesaj göndermiştim.

Tüketici köşesinin giderek artan izlenme ve katılım oranını gözönüne alarak bazı temaslarda bulunduk.

İlk duyurumuz "Aydınlar Foto" ile ilgili

Forumlara konu olan olumlu, olumsuz görüşlere Aydınlar Foto adına cevap vermek üzere Sn. Selçuk Güleryüz (Müşteri Temsilcisi), Aydınlar_Foto kullanıcı ismiyle bizlerle birlikte olacak.

Selçuk bey ve Aydınlar Foto ya ilgilerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Üyelerimizin de, artık karşılarında bir muhatapları olduğu bilinciyle net, açık ve polemiğe varmayacak mesaj içerikleriyle, sorunların kısa sürede çözümünü amaçlayarak katkıda bulunmalarını bekliyoruz...

Foruma katılmak için üye olun...

01.09.2006 16:15 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #85674 | Msj.2
Sarazen
Serdar Sagkan

Tabi ilgili firmanın bu sayfalara ilk mesajı olarak; FK üyesi olupta, bu firma ile sorunları olan arkadaşlarımızın sorunlarına el atılmış ve arkadaşlarımızın magduriyetlerinin giderilmiş oldugunu bildirmesini arzu ederiz.

Öncelikle bunu duyalım bakalım.

Yoksa defans futbolu seyredeceksek eger, pek kıymeti harbiyesi olmaz.

01.09.2006 17:30 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #85688 | Msj.3
cadalos
Burçak Salungan
Yönetici

Sözkonusu tüm firmaların bu tür üyelikleri olabilecek. Olduğunda da burada defansvari bir tutum sergileyeceklerini sanmıyorum. Firmanın adı sözkonusu olacağı için burada kavga etmek yerine uygun bir dille müşteri memnuniyetini sağlamak amaçlı ve sorun giderme amaçlı cevaplar yazacağını sanıyorum. Aksi durum olursa zaten burada olmaları kendileri için dezavantaj olmaz mıydı?:)

Umalım bu şekilde üye olup sorulara cevap verecek tüm firmalar ve yetkilileri sorunları buradan çözer ve alıcılar da firmalar da görüşlerini kibar, medeni ve bizlere yakışan bir şekilde bildirip çözüme ulaşılma konusunda herkes ellerinden geleni yapar. Burada herkese pay düşüyor bence..

:)

Sevgiler..

01.09.2006 22:14 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #85726 | Msj.4
jamako
erhan bolcal

ya aslında buda iyi bir olay...hiç olmasa konularla ilgili bir arkadaşımız var karşımızda ;konuyu aralarında süzgeçten geçirip belki yardımcı olabilirle diye düşünüyorum..zaman neyi gösterecek,hadi hayırlısı..

02.09.2006 20:08 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #85818 | Msj.5
Aydınlar_Foto
Selçuk Güleryüz

Hepinize selamlar,

Selçuk Güleryüz Aydınlarfoto Müşteri temsilcisiyim, mümkün oldugunca sorunlarınıza yanıt vermeye çalışacağım.FK üyesi bazı arkadaşlar tahmin ediyorum beni tanırlar, bende onları. Firma ile aranızda köprü vazifesi görüp sizlere en iyi şekilde yardımcı olmaya çalışacağım. Sitedeki foruma sık aralıklarla girmekte zorlanabilirim. Yardımcı olacağım konularda sizden ricam hem kişisel mail adresime hemde foruma yazmanız. Takip ve size hızlı cevap vermem açısından bu önemli.

İletişim

selcuk.guleryuz@aydinlarfoto.com
0212 520 40 80

Zaman içersinde sizlere daha iyi hizmet verebilmenin yollarını birlikte bulacağımıza inanıyorum. İlerki günlerde sizlerle paylaşmak istediğim sektörel zorluklarda var. Bende sonuçta bir tüketiciyim ve yaşanmış olumsuzluklardan ders alarak firmamızın size daha iyi hizmet etmesi konusunda elimden geleni yapacağım. Çözümsüz sorun olduguna inanmıyorum yeterki iki taraflı anlayış hoşgörü ve sevgi olsun.

Önümüzdeki hafta cebit bilişim fuarındayız. Ben fuar görevlisi olarak orda olacağım. Tanışmak isteyen arkadaşlar olursa beklerim. Akşamları forum takibi yapıp sizlere yardımcı olmaya çalışacağım. Bir hafta cevaplarım yavaş olabilir. Anlayışla karşılayacağınızı umarım.

Aranızda olmaktan cok mutluyum.

03.09.2006 01:42 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #85864 | Msj.6
Mert
Moderatör

Sevgili Selçuk hoş geldin :)

03.09.2006 07:06 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #85877 | Msj.7
PRose
Ahmet Morgül
Moderatör

Ben demistim ;) FK uye sayisi onbinlerle ifade edildigi gunlerde bu tuketici bolumu ekipman adina piyasada cok onemli bir yer sahibi olacak diye. Selcuk Bey hos geldiniz.

Burcak Hanim'in fikirlerine aynen katiliyorum :) ve tuketici bolumunun cok daha faydali bir bolum olacagini dusunuyorum.

30.10.2006 21:56 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #96262 | Msj.8
narkoz
ufuk yücel

Aydınlar'a teşekkür ediyorum.....
26.10.06 akşamı verdiğim spariş(canon eos 350d+18-55 lens) bugün öğlende elime ulaştı.
Tabi ben biraz huzursuz olmuştum türkçe kullanma klavuzu yok diye düşünerekten ayın 26 nda fk da klavuzu aramaya başladım. aydınlar ile ilgili olumsuz yorumu okuduğumda kendimi kötü hissettim,ama ne var ki bugün elime hem makine hemde türkçe kullanma klavuzu geçti... şu anda pili şarj ediyorum.....heyacınımdan hemen size yazmak istedim,makine ile ilgili yorumumuda kullanmaya başladıktan sonra sizlerle paylaşacam.....

Aydınlara tekrar teşekkürler.....

07.12.2006 19:14 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #103910 | Msj.9
EmrahCaglar

Selcuk hosgeldin :)))

27.12.2006 17:36 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #108833 | Msj.10
subau
Şükrü Yalçın

Aydınlar Foto dan internet üzerinden hiç bir şey almayın.
Stokta var görünen mal yok, ama parası çekiliyor. Durumu anlamaya çalışmak için telefonla defalarca aramanız gerekiyor (çünki telefon suratınıza kapanıyor) yılmayın 20 ci kerede yanlış cevapla durum hallediliyor. Bunun üzerine ürünün iptali için yeniden telefonla kıyasıya bir mücadele başlıyor. Bununla da bitmiyor para iadesi yapılmıyor, ve yine korkunç bir telefon trafiği başlıyor. Bu iş böyle uzayıp gidiyor...

20.02.2007 00:09 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #126766 | Msj.11
crown
umut gayretli

bu mesajı şimdi okudum tam aydınlar fotodan bir sigma lens almak üzereydim vesanırım idefixden almam gerektiği konusunda beni aydınlattınız veya üşenmeyip hafta sonu sirkeciden elden almalıyım.

Yapmış olduğunuz uyarı özel bir durum olmuş olsa dahi riske girmek istemeyeceğim bir durum içeriyor.

bilgi için teşekkürler

28.07.2007 12:41 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #177134 | Msj.12
cabulka
fahrettin kadıoğlu

merhaba arkadaşlar
ben bugün bu mesajları görmeden aydınlar foto'dan fuji s9600 fotoğraf makinası siparişi verdim ve int. ödemesi yaptım.
şimdi bu mesajları okuyunca endişelendim ve açıkcası korkmaya başladım. Ama mesaj tarihlerine bakınca baya eski bir olay
inşallah şirket bu olumsuz prestijini düzeltmiştir. Telefonla aradım salı günü makinanın elimde olacağını "Selçuk Bey" söyledi
Makinam gelince sizleri bilgilendireceğim
Hadi hayırlısı bakalım..
kalın sağlıcakla

28.07.2007 12:54 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #177135 | Msj.13
jamako
erhan bolcal

bakalım...zamanında gelirse şaşarım gerçi sipariş ettiğiniz makine bol olduğundan pek bir sıkıntı çıkmaz...tabi bu benim düşüncem..

31.07.2007 17:08 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #177850 | Msj.14
cabulka
fahrettin kadıoğlu

Merhaba arkadaşlar
makinam bugün saat 17,00 itibariyle eksiksiz olarak tarafıma ulaştı selçuk beyin nezdinde aydınlar foto'ya teşekkür ederim
bilginize sunarım

16.12.2007 01:41 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #224408 | Msj.15
toplusoy
ahmet toplu

arkadaslar aydınlarfotodan alısverıs yapmıs oldugum ıcın tavsıye ettıklerı bır arkadaslarına d200 ve 17 50 lensımı bırakıp fıyatta anlastım ve uste daha dusuk olan a100 aldım ve nakıt ıcınde 1 hafta saonraya odenecek denıp sozlesme yapıldı..

sonrası abdurrahman talak adında 3 kat 312 de olan sahıs dukkanını kapattı ve kactı...
elımde senetım oldugu ıcın karsılıklı gıdıp gelmeler sonucunda anladımkı bır senet alsam daha ıyı lacaktı ve aldım...

sonrası araya aydınların sahıbı aydın kardesı kadır gırıp dahada oyaladılar malum sahsın zaten 2 . subede kaydı vardır. abdurrahman talak dıye...

selcuk beyde bızzat kendısını tanımaktadır. adını adnan talak dıye tanıtan bır satıcı idi hayyamda.... abdurrahman talak asıl ısmıdır...

benim demem sudur ki dikkatli olunmalı boyle yerlerde alıs verıs yaparken ben buyuk bır hata yaptım tabiki....

17.12.2007 23:33 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #224908 | Msj.16
spermonster
ertan hekimler

internet sitelerinin uzerinden kredi kart ile alisveris yaparak, nikon d70s fotograf makinasi almistim. kargo ile evime kadar gelecek olan siparisimi sabirsizliktan bekleyemedigim icin, aksama gidip kendim elden teslim aldim.

musteri temsilcileri cok canayakin ve fotograf makinalarinin hakkinda bilmediginiz seyleri sorup, cevaplariyla aydinlatabiliyorlar.

benimle satis konusunda ilgilenen "oktay bey"di. aydinlara yeni olarak kim giderse, "oktay bey"e gitmelerini oneririm. her ne zaman birseyler sormaya gitsem ve almasamda, oktay bey gene bu konuda yardimci oldu. nitekimde o an almasamda, bir hafta sonrasi gelip almisimdir.

bilginize sunarim.

31.12.2007 19:27 tarihinde DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #229049 | Msj.17
Korhann
Korhan Karagülle

Kullanıcının hesabı askıda olduğu için mesajı gösterilmemektedir.

2 ay önce DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #253224 | Msj.18
session
Ozan Kayıkçı

Keşke alışveriş yapmadan önce şu mesajı görseymişim.

Ref. #108833 | Msj.10

Ne anlatılıyorsa, ne yazılmışsa tamamı doğru, altına imzamı
atarım.
Tamamı başıma geldi. Telefon kapanmasını sanırım ben yazmamıştım
mesajımda, çatır çutur sürekli yüzüme kapandı telefonlar. Artık
santralleri mi bozuk orasını bilmiyorum, bir insan suratıma kapattı
demiş olmayayım.

Bu mesaj 07.03.2008 12:41 tarihinde değiştirildi.

3 hafta önce DUYURU-I "AYDINLAR FOTO ARAMIZDA" Ref. #272335 | Msj.19
GRHN
Gürhan Özkan

Yaklaşık iki yıl önce kafo garantili diye spot D40 satmışlardı ertesi gün iadeye gittiğimde iade aldılar parayı 2 gün sonra ödeyebiliriz dediler peki dedim 1 hafta koştum paranın peşinde
arada telefon trafikleri tehtidler telefonun yüzüme kapatılması gibi olaylar yaşandı

Daha sonra aydın beyin yanına sağlam bir şekilde çıkıldı ve her kuşun etinin yenilmeyeceği gösterildi ve para alındı.

FK'deki üyelikleri gurur verici bir durum değil zira hiçte dürüst esnaf değiller kendileri...

Son Projelerimiz
Negatif.com
Sinemalar.com
Doviz.com
Tüm Liste
FotoKritik
Hakkımızda
Reklam ve Sponsorluk
İletişim
Ekran Kalibrasyonu
Yardım
Kurallar
Kullanma Kılavuzu
Sık Sorulan Sorular
Tüm Yardım Konuları
© 2004-2008 Nokta Internet Teknolojileri. Fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.