Ne güzel bu projenin içinde olabilmek. Krokiyi bana mail atabilirseniz ve afişi yükleyebilirim fotoğraf yükleme hakkım şu anda var.
Sevgilerimle.
Foruma katılmak için üye olun...
merhaba Okan Bey,
Düzce'yi hiç tanımadığım için ben de krokinizi mtkundura@ttnet.net.tr adresine göndermenizi rica edeceğim.
Bunun dışında cumartesi gecesi konaklama ihtiyacımı nasıl giderebileceğim, ayrıca 20 si pazar günü İstanbul bileti bulup bulamayacağım konusunda bana bilgi verirsenin çok sevinirim.
Görüşmek için can atıyor, heyecandan geceleri uyuyamıyorum :)
saygılarımla...
Yusuf Bey, Tamer Bey, Can Bey krokiyi hazırlıyorum. Fotoğraf çekmekten zormuş :)) Hazır olunca göndereceğim.
Tamer Bey, Cumartesi gecesi sizi Düzce'nin mütevazi otellerinden birisinde ağırlayabiliriz. Pazar günü İstanbul'a otobüs bulunur merak etmeyin. Zaten İstanbul'dan gelecek arkadaşlar da olacak. Denk gelirse onlarla birlikte de gönderebiliriz.
Biz de heyecanla sizleri bekliyoruz. Selamlar.
Ben arabayla gelicem dönüşte ve giderken 2-3 kişilik yer olabilir. Hem masrafımız azalmış olur hem rahat yolculuk ederiz.
Yolu bulamazsanız yada acil bir durum için telefonumu veriyorum..
Vedat KUBİLAY
0 505 214 99 93
---------------------------
Düzce Gönüllüler Derneği
0 380 524 82 91
Okan Bey Merhaba,
Düzce’yi ben de bilmiyorum. Çok büyük bir engel çıkmazsa hafta sonu Ankara’dan gelmeyi düşünüyorum. Şu an için bilemiyorum ama mütavazi otellerinizde bir gece bende kalmayı düşünüyorum. Üzerinde calıştığınız kroki otobüs garından serginin yapılacağı yeri de gösteriyorsa çok çok iyi olacak :)
Sevgilerimle,
Mutlu
merhabalar.. buyuk ihtimal istanbuldan ekip halinde geliyoruz.. mumkunse bende krokiyi alayim. :)
tamer@tamergunal.com
istanbuldan gitmeyi dusunenler icin ;
http://www.fotokritik.com/forum_goster.php?konu_id=16417&sort=DESC
Sayın Okan Yılmaz,
Serginin yapılacağı salonun ulaşım krokisini yollarsanız sevinirim.
Saygılar, Murat Gençer
Aykan Bey, biz de sizi serginiz için kutlarız. Umarım bir organizasyonda bir araya gelme ve sizinle tanışma onuruna erişirim. Saygılar.
Sayın Okan Yılmaz,
DGD'nin fotoğraf sanatına gösterdiği değerli ilgi ve başarısından şimdiden emin olduğumuz sergi çalışmanız için sizi kutluyoruz.
Gerek Düzce'de, gerekse yurdumuzun diğer köşelerinde fotoğraf sanatının örgütlenmesi adına atılacak tüm adımlara elimizden geldiğince destek olmaya hazırız.
Serginizin güzel geçmesi ve kolaylıklar dilegimle,
M. Turgay Bilge
T. Fotoğraf Sanatı Federasyonu Sekreteri
Turgay Bey;
TFSF'nin sergimize ilgi göstermesi bizi şimdiden mutlu etmeye yetti. Teşekkür ederiz. Uygun olduğunuz takdirde sizi ve/veya temsilcilerinizi açılışımızda görmek bizi mutlu edecektir.
Diğer taraftan Düzce'de fotoğraf adına bir örgütlenme için de önümüzdeki günlerde sizinle temasa geçmeyi düşünüyorduk. Bu mesajınız bizi ayrıca yüreklendirdi. Teşekkür ederiz.
Saygılar.
Bende gelmeye calisacagim. Cumartesi gorusme dileklerimle
Saygilar sevgiler
Moiz Meseri
merhabalar
okan bey bende gelmeyi düşünüyorum..
zahmet olmassa bana da bi kroki yollarmısınız?
idil444@yahoo.com
görüşmek üzere
Sergiye gelecekler için kroki:
http://www.fotokritik.com/foto.php?fid=50213
Sevgili Dostlar
Düzce'ye sergi için herkese teşekkür ediyorum..
Sergiden sonra Akşam yemeği için gittiğimiz Şimşirlik'te hesap ödendikten sonra %10 indirim yapıldı.. Bu da yaklaşık 20 YTL ediyor.. Bu parayı hesap ödeyenlere paylaştıramayacağım için Umut Çocukları Vakfı'na aktarmak üzere Nusret TÜRK(Şimşirlik'in sahibi) adına listeme ekliyorum....
Bilginize...
Faruk Bey,
Sizinle ve Eşinizle tanışmak benim için gerçekten çok güzeldi.. İyi ki geldiniz.. Memnun kaldıysanız ne mutlu bize...
Tekrar görüşmek dileğiyle
Sayın Okan Yılmaz, Bugün Düzce'de Derneğinizin başarı ile organize ettiği bu anlamlı fotograf sergisini ziyaretimiz sırasında bizlere gösterilen sıcak ilgi, alaka, dostluk ve misafir perverlikten dolayı şahsım adına, başta siz, ekibiniz ve organizasyonda emeği geçen veya katkıda bulunan tüm kişi ve kuruluşlara sonsuz teşekkürler eder, umutlarımızın hiç bir zaman tükenmemesini dilerim. Saygı ve sevgilerimle. M. Murat Gençer.
Murat Bey, Faruk Bey;
Siz ve gelen diğer tüm dostlarla tanışmak, fotoğraf konuşmak bizim için dünyalara bedeldi. Asıl biz teşekkür ederiz. Sevgiler.
Arkadaşlar;
22 Aralık günü başlattığımız bir maratonda son dönemece yaklaştık.
Düzce Gönüllüler Derneğinin organizasyonunda, fotokritik ailesinin katkılarıyla bir sergi düzenleyelim demiş ve sizlere açık davet göndermiştik forum sayfalarından. Kırksekiz arkadaşımız fotoğrafları ile yanıt verdi bu davetimize. Vildan Hanım, afiş ve davetiyelerimizi tasarladı. Başta Vedat Kubilay olmak üzere DGD'de görevli tüm arkadaşlarım canla başla çaba gösterdiler bu organizasyonun altından alnımızın akı ile kalkabilmemiz için. Sponsorlar vaat ettikleri desteği verdiler. Dostlar sürekli mesaj atarak yardıma ihtiyacımız olup olmadığını soran mesajlar gönderdiler. Öncelikle yukarıda andığım arkadaşlarımız başta olmak üzere herkese sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz.
Ve... nihayet bizim için büyük gün geldi çattı.
Büyük bir gün çünkü bizce çok önemli bir amaca hizmet ediyor bu sergi...
Büyük bir gün çünkü fotokritik ailesinin dayanışmasına örnek teşkil ediyor bu sergi...
Büyük bir gün çünkü yaşayanlarının bile umudunu yitirmeye yüz tuttuğu bir şehire "Umut Hep Vardır" diye haykırmamıza fırsat verecek bu sergi...
Büyük bir gün çünkü DGD ve fotokritik adına bir ilk olacak bu sergi..
Bu listeyi uzatabilirim daha...(Biraz duygulandım galiba)
Tüm dostlarımızı, tüm fotokritik ailesini bu güzel paylaşımın içerisinde olmaları ve bizi onurlandırmaları için davet ediyoruz. İşte detaylar:
UMUT HEP VARDIR
19 - 27 Şubat 2005
Hergün 10:00 - 18:00 arası
Adres: Kültür Mahallesi Akçam Sok.
Çamlıevler Gül İş merkezi
Bodrum Kat No:6 Düzce
Açılış : 19 Şubat 2005 Saat: 14:00
NOTLAR:
+ http://www.fotokritik.com/foto.php?fid=49108
+ Sizlerden ricam bu afişin ana sayfaya çıkmasını sağlayacak desteği vermeniz. Böylece bu forum sayfasına bakmayan arkadaşların da ilgisini çekmiş oluruz. Afiş amacına ulaşınca sileceğim ki, puan konusunda yanlış anlama olmasın ;)
+ İhtiyacı olanlar e-mail ile bildirilerse sergi salonuna ulaşılacak krokiyi kendilerine gönderebiliriz.
+ Bu detaylar dışında ihtiyacınız olan her türlü bilgiyi lütfen bize iletin ki sizlere yardımcı olabilelim.
Bekliyoruz...
Bu mesaj 14.02.2005 20:14 tarihinde değiştirildi.